вівторок, 26 січня 2016 р.

Як привернути успіх і гроші в будинок?

Недолік грошей заважає кожній людині втілювати свої мрії в життя, а деяких це призводить до важкої депресії.
Дуже часто відбувається так, що людина багато працює і на своє особисте життя часу не вистачає, а все одно фінансів від цього більше не стає. Саме тому важливо знати, як привернути успіх і гроші в будинок.


Як залучити гроші і удачу в сім’ю?

Для того, щоб в сім’ї завжди були гроші, необхідно мріяти тільки про дорогих покупках. Варто багато думати про те, що хочеться і головне — бути твердо впевненим, що це точно буде. З часом думки почнуть втілюватися в життя.
Обов’язково потрібно планувати хороший відпочинок, тоді у сім’ї завжди будуть гроші і успіх. Плани на відпочинок дуже ефективні в залученні грошових коштів.
Не варто говорити про брак грошей, адже думки мають здатність втілюватися в життя. Найбільша помилка в тому, що людина починає скаржитися на свою роботу, на те, що йому не вистачає ні на що грошей. Той, хто на це скаржиться, привертає до себе негативну енергетику і відштовхують удачу.
Необхідно як можна частіше думати про гроші. Слід розмовляти про фінансах так, ніби їх у родині дуже багато і їх вистачить на все, про що мріяли. Дуже важливо все навколо себе переводити на грошові знаки, які залучають гроші і удачу.
Дуже важливо прагнути до реального заробітку. Слід поставити для себе якусь ціль і йти до неї, намагатися заробити якомога більше. Коли перша мета буде досягнута, можна перейти до другої і так далі.
Хорошим знаком для притягнення грошей та удачі в сім’ю є обереги. Бажано поставити в будинку відразу кілька оберегів, вони допоможуть прилягти в будинок багатство і успіх.
Як привернути успіх і гроші в гаманець?
Не слід виходити з дому без коштів. Не можна тримати гаманець порожнім, навіть якщо в планах немає жодної покупки.
Фахівці в грошовій сфері радять носити з собою одну купюру іноземної валюти. Вона допомагає швидко залучати до себе фінанси. Валюту найкраще прибирати в закритий кишеньку, щоб вона не привертала увагу оточуючих.
Навіть якщо грошей в гаманці зовсім не багато, не можна думати про них погано. Кошти цього не люблять. Саме тому якщо людина буде так думати, то у нього ніколи вони не з’являться.
Не можна соромитися свого достатку. Грошові кошти люблять тих, хто впевнений у собі, а сором – це доля слабких особистостей.
Як залучити гроші і удачу в бізнесі?
Грошові кошти слід вкладати в активи, а не в пасиви. Залучити гроші в бізнес набагато простіше, ніж в сім’ю.
Необхідно складати плани на майбутнє – це стосується бізнесу. Кожен бізнес повинен мати якийсь план розвитку. Краще всього складати короткостроковий план.
Який колір залучає гроші і удачу?

Велику роль в залученні грошових коштів відіграє правильно підібраний колір гаманця або місця, де вони зберігаються. Колір, який притягує гроші і успіх завжди асоціюється з енергіями Металу і Землі. Насправді колір може коливатися від жовтого до коричневого. Кольори, які привертають успіх і гроші:


  • чорний;
  • коричневий і всі його відтінки;
  • бежевий;
  • золотистий;


Как привлечь удачу и деньги в дом?

  • срібний;
  • помаранчевий.

Ще одним притягає кольорами є червоний – це дуже яскравий і пристрасний відтінок, який принесе удачу у всіх справах і допоможе зібрати потрібну суму грошей. Колірна гамма, яка залучає гроші, насправді дуже різноманітна, саме тому можна вибрати щось таке, що сподобається будь-якій людині. Не потрібно забувати про те, що колір просто так працювати не буде, для цього обов’язково слід докласти зусилля. Матеріал гаманця повинен бути натуральним.

Немає коментарів:

Дописати коментар