пʼятницю, 25 вересня 2015 р.

Тала вода: лід може лікувати

Свіжа тала вода дійсно оздоровлює організм людини, підвищує її імунітет, сприяє омолодженню. Такі чудодійні властивості тала вода має, тому що її структура схожа зі структурою протоплазми наших клітин, стверджують біологи. 

Медики ж скептично ставляться до подібних висновків, так само як і до тверджень народних цілителів про цілющі властивості талої води. А от вони рекомендують частіше пити талу воду тим, хто страждає від головних болів, гіпертонії, а також усім, хто хоче продовжити молодість і зберегти здоров'я. Відомі племена народів-довгожителів, що живуть високо в горах Тибету, які день у день користуються талою водою гірських льодовиків. Так що тала вода не тільки підвищує фізичні ресурси організму, але й сповільнює процеси старіння, перешкоджаючи відтоку води з клітин, що зазвичай відбувається в літньому віці. І не тільки люди похилого віку, а й набагато молодші помічають різницю, тому що тала вода полегшує роботу внутрішніх органів, позитивно впливає на склад крові, що забезпечує повноцінну роботу серцево-судинної та нервової систем, нормалізує роботу м'язів, поліпшує загальне самопочуття. Даючи людському організму додаткову енергію, тала вода знижує стомлюваність, дозволяє обходитися меншим, чим звичайно, обсягом їжі та меншою тривалістю сну, стимулює життєві процеси. Особливо це проявляється в підвищенні опірності організму, у відновленні імунної системи. 

Як стверджує народна медицина, у прооперованих хворих швидше йде загоєння ран і процес видужання. Люди, які п'ють поталу воду, сидячи на дієті, практично не відчувають почуття голоду. Людям, що кидають курити, також рекомендується не набивати шлунок, чим доведеться, а пити протягом дня талу воду. Таким чином, не набирається зайва вага і відмінно очищається організм від наслідків паління. 

Тала вода позитивно впливає й на мозкові процеси. Відповідно до спостережень, люди, які приймали талу воду, відзначали поліпшення пам'яті і працездатності. Відомі випадки, коли талою водою успішно лікували мігрень, застуду, остеохондрози, радикуліти, алергії. Талою водою чудово вмивати обличчя і обливати тіло. Давно відомо, що шматочки льоду потрібно прикладати до забитих місць, щоб не було набряків, шматочками льоду також протирають шкіру обличчя. Це стимулює регенераційні процеси, сприяє поліпшенню циркуляції крові, насиченню шкіри киснем, також зникають почервоніння та набряки. Імовірно, тим, хто сумнівається, варто спробувати й потім привчити себе вмиватися талою водою або шматочками льоду. 

Народна медицина рекомендує для поліпшення травлення, очищення крові, поліпшення стану судин і органів, приймати талу воду протягом 3 місяців. При цьому потрібно пам'ятати, що лікувальні властивості талої води зберігаються всього 5-6 годин. Отримати талу воду можна, заморожуючи в морозильній камері холодильника (а взимку - на балконі) звичайну очищену водопровідну або артезіанську.

 Після замерзання воду залишають танути при кімнатній температурі. Найбільшою біологічною силою володіє вода, що тільки-но станула, коли в посуді ще плавають окремі крижинки. Вона зберігає придбану структуру кілька годин, але при нагріванні її втрачає. Часто воду заморожують у вигляді звичайних кубиків. Такі кубики додають у чай і навіть у суп, їдять (або п'ють) не чекаючи, поки вони потануть. 

Після замерзання вода не тільки здобуває характерну структуру, але й відмінно очищається від багатьох солей і домішок. Спочатку холодну воду витримують у морозильній камері доти, поки приблизно половина її не змерзне. Некрижану воду виливають, а лід залишають танути. Головне - експериментальним шляхом знайти час, необхідний для замерзання половини обсягу. 

Принцип полягає в тому, що спочатку замерзає чиста вода, більшість же сполук залишається в розчині. Для більшого ефекту, краще дати воді відстоятися, а потім заморожувати. Спочатку дочекатися, поки утвориться перший тонкий шар льоду, видалити його (у ньому містяться деякі шкідливі сполуки, що швидко замерзають), а потім продовжити заморожування води, поки не замерзне половина обсягу. Некрижану фракцію води - видаляють. У підсумку виходить дуже чиста й цілюща вода. Є приклади, коли саме таким шляхом, відмовившись від звичайної води, деякі приречені хворі змогли поставити себе на ноги, усього лише, почавши лікуватися очищеною талою водою.

 Для профілактики й лікування приймають протягом дня 2-3 склянки холодної талої води (можна зі шматочками льоду). Першу склянку потрібно випити рано вранці натще, а через годину вже можна приступати до сніданку. Другу і третю склянки, відповідно, - за годину до обіду й вечері, перекуси - не рахуються. Достатня доза, що має лікувальний ефект, - 10 грамів талої води на 1 кг ваги. Тобто, при вазі 70 кілограмів потрібно випивати не менше 700 грамів талої води на день. У ряді випадків дозу варто збільшити, наприклад, якщо хвороба запущена, при ожирінні та інших порушеннях обміну речовин. Шкоди така вода не заподіє, це точно. А ефект незабаром кожний визначить сам для себе.

                                                                                                                                      
Джерело:http://domovyk.com/

Немає коментарів:

Дописати коментар